Konkurs: „Dečije likovno proleće“

Galerija JP Sportsko kulturnog centra „Obrenovac“ u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac raspisuje likovni i literarni konkurs za decu predškolskog i osnovno-školskog uzrasta u okviru manifestacije „Dečije likovno proleće“.
Teme likovnog i literarnog konkursa su „Moj grad prepoznaju po tebi“ i „Razglednica – četrdeset godina kulture i sporta“. Pred učenicima je zadatak da likovnom i literarnim putem, što maštovitije predstave svoje viđenje značaja ove ustanove. Likovna rešenja mogu biti i u formi razglednice koju bi nekome poslali, sa jasno razrađenim prepoznatljivim elementima koji predstavljaju Dom kulture. U oblasti literarnog stvaralaštva, radovi mogu biti u različitim formama, čak i u obliku putopisa ili pisma.

Na konkursu mogu učestvovati predškolske ustanove, škole, dečiji likovni ateljei i dečije ustanove i udruženja na teritoriji GO Obrenovac.

Rok za dostavu radova je 14. jun 2022. godine, dok će izložba žiriranih radova sa dodelom nagrada biti otvorena 20. juna u Galeriji JP SKC „Obrenovac“. Radovi se dostavljaju lično ili poštom na adresu JP SKC „Obrenovac“, Kralja Aleksandra Prvog 63, 11500 Obrenovac.

Kontakt osoba: Ivana Gavrić
Broj telefona: 064/8374339
ivana.gavric.da@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *